Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο απελευθερώνεται αβίαστα «εν ψυχρώ» από την πάστα και το χυμό της ελιάς κάτω από ελεγχόμενα χαμηλές θερμοκρασίες καθ’ όλη τη διάρκεια ελαιοποίησης, χωρίς προσθήκη νερού.

Το τελικό προϊόν είναι παχύρευστο και θολό λόγω του αφιλτράριστου. Έχει πλούσια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, μέτριο φρουτώδες και πλούτο βιοενεργών συστατικών όπως βιταμίνες, πολυφαινόλες και λιπαρά οξέα. Τα έντονα αρώματα φρούτων όπως μπανάνας, μάνγκο, αχλαδιού καθώς και λουλουδιών δένουν διακριτικά με τόνους φύλλων τομάτας, γρασιδιού και ελιάς, δημιουργώντας ένα αρμονικό και «γλυκό» ελαιόλαδο με μακρά επίγευση.

Συνοδεύει εξαιρετικά:
Σαλάτα με φρέσκια και λιαστή τομάτα, βραστή και ψητή πατάτα, παγωτό βανίλια, ελληνικό γιαούρτι.

Διεθνείς διακρίσεις ποιότητας ελαιολάδου:
Χρυσό βραβείο – ATHENA IOOC 2017
Ασημένιο βραβείο – KOTINOS IOOC 2018
Ασημένιο βραβείο – ATHENA IOOC 2018
Χρυσή διάκριση στο Διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας τροφίμων και ποτών,
“Taste Olymp Awards 2020”
2 Χρυσά Αστέρια στον Διεθνή Διαγωνισμό Great Taste Awards 2020

Hi, How Can We Help You?